Politika povrata i povrata novca

Ažurirano 8.3.2022

 

Definicije i ključni pojmovi

Kako bismo što jasnije objasnili stvari u ovim Pravilima povrata i povrata novca, svaki put kada se spominje bilo koji od ovih pojmova, oni su strogo definirani kao:

- Tvrtka: kada se u ovoj politici spominje "Tvrtka", "mi", "nas" ili "naš", to se odnosi na Balkan pharm, koji je odgovoran za vaše podatke prema ovim Pravilima povrata i povrata novca.

- Kupac: odnosi se na tvrtku, organizaciju ili osobu koja se prijavljuje za korištenje usluge Balkan pharm za upravljanje odnosima s vašim potrošačima ili korisnicima usluga.

- Uređaj: bilo koji uređaj povezan s internetom kao što je telefon, tablet, računalo ili bilo koji drugi uređaj koji se može koristiti za posjet Balkan pharmu i korištenje usluga.

- Usluga: odnosi se na uslugu koju pruža Balkan pharm kako je opisano u relativnim uvjetima (ako su dostupni) i na ovoj platformi.

- Web stranica: stranica Balkan pharm-a, kojoj se može pristupiti putem ovog URL-a: https://balkanpharm.hr

- Vi: osoba ili subjekt koji je registriran kod Balkan pharma za korištenje Usluga.

 

Politika povrata i povrata novca

Hvala na kupovini u Balkan pharmu.

Cijenimo činjenicu što volite kupovati naše proizvode. Također želimo biti sigurni da ćete imati korisno iskustvo dok istražujete, procjenjujete i kupujete naše proizvode.

Kao i kod svakog kupovnog iskustva, postoje odredbe i uvjeti koji se primjenjuju na transakcije u Balkan pharmu. Bit ćemo kratki koliko naši odvjetnici dopuštaju. Najvažnije je zapamtiti da narudžbom ili kupnjom u Balkan pharmu pristajete na dolje navedene uvjete zajedno s Politikom.

Ako nešto nije u redu s proizvodima koje ste kupili ili ako niste zadovoljni s njima, imate pravo na vraćanje artikla i povrat novca u roku od 2 tjedna. 

Ako želite vratiti proizvod, jedini način bi bio da slijedite sljedeće smjernice: Bilo koja lokalna kurirska služba.

 

Povrat novca

Posvećeni smo pružanju najboljih proizvoda našim kupcima. Svaki pojedini proizvod koji odaberete temeljito se pregledava, provjerava ima li nedostataka i pakira s najvećom pažnjom. To činimo kako bismo bili sigurni da ćete se zaljubiti u naše proizvode.

Nažalost, ponekad možda nemamo proizvode koje odaberete na zalihama ili se možemo suočiti s problemima s našim inventarom i provjerom kvalitete. U takvim slučajevima, možda ćemo morati otkazati vašu narudžbu. O tome ćete biti unaprijed obaviješteni kako ne biste morali nepotrebno brinuti o svojoj narudžbi. Ako ste kupili putem internetskog plaćanja (ne gotovinom pouzećem), novac će vam biti vraćen kada naš tim potvrdi vaš zahtjev.

Prije obrade naručenog artikla provodimo temeljitu provjeru kvalitete. Pri pakiranju proizvoda poklanjamo najveću pažnju. U isto vrijeme osiguravamo da je pakiranje dobro tako da se predmeti neće oštetiti tijekom transporta. Imajte na umu da Balkan pharm nije odgovoran za oštećenja koja nastanu na artiklima tijekom prijevoza ili transporta.

Revidirati ćemo vaš vraćeni proizvod čim ga primimo i ako je u skladu s gore navedenim smjernicama, nastavit ćemo s povratom novca za vašu kupnju. Obrada vašeg povrata može potrajati nekoliko dana, ali bit ćete obaviješteni kada primite novac.

 

Dostava

Balkan pharm ne snosi troškove povratne dostave. Svaku dostavu mora platiti kupac, čak i ako je artikal isprva imao besplatnu dostavu, kupac mora platiti povratnu dostavu.

 

Vaš pristanak

Korištenjem naše web stranice, registracijom računa ili kupnjom, ovime pristajete na naša Pravila povrata i povrata novca i slažete se s njihovim uvjetima.

 

Promjene naših pravila povrata i povrata novca

Trebamo li ažurirati, dopuniti ili napraviti bilo kakve promjene u ovom dokumentu tako da točno odražava našu uslugu i pravila. Osim ako nije drugačije propisano zakonom, te će promjene biti istaknute ovdje. Zatim, ako nastavite koristiti uslugu, bit ćete vezani ažuriranim Pravilima povrata i povrata novca. Ako se ne želite složiti s ovim ili bilo kojim ažuriranim Pravilima povrata i povrata novca, možete izbrisati svoj račun.

 

Kontaktirajte nas

Ako iz bilo kojeg razloga niste u potpunosti zadovoljni bilo kojom robom ili uslugom koju pružamo, slobodno nas kontaktirajte i razgovarat ćemo o svim problemima kroz koje prolazite s našim proizvodom.

 

- E-mailom: info@balkanpharm.hr