Metode plaćanja

Narudžbu možete platiti jednokratno pouzećem ili do 6 rata - naši načini plaćanja prilagođeni su Vašim mogućnostima. Balkan pharm Vam omogućuje kupnju odabranih proizvoda plaćanjem na sljedeće načine: Plaćanje pouzećem nije moguće za osobno preuzimanje u našem skladištu.

1. Jednokratno plaćanje karticama: Visa, Mastercard, Maestro, Diners jednokratno

2. Kartice Erste Banke do 6 rata, Diners 6 rata i MBnet Group kartice  • Slatinska banka
  • Sberbank
  • Istarska kreditna banka
  • Prva banka
  • Agram banka
  • Kentbank

 

3. CorvusWallet - CorvusWallet je način plaćanja koji omogućuje brže, lakše i sigurnije plaćanje jednom spremljenom karticom. Više nema potrebe za unosom brojeva kartica, datuma isteka i ostalih podataka unesenih u obrazac za plaćanje kada ne plaćate iz CorvusWalleta. Sve što trebate učiniti je unijeti svoje korisničko ime i lozinku.

4. CorvusPay po IBAN-u - Novi način plaćanja za korisnike Internet bankarstva sljedećih banaka: Privredna banka Zagreb, Zagrebačka banka i Erste & Steiermärkische banka. Kupac plaća u sigurnom okruženju licenciranog pružatelja usluga plaćanja. Prilikom kupnje kupac inicira plaćanje unosom IBAN računa i potvrdom identiteta u svojoj banci. Svoj identitet potvrđuje istim vjerodajnicama (obično svojim tokenom i jednokratnom lozinkom) koje koristi za pristup internetskom bankarstvu svoje banke. Kupac dodatno potpisuje transakciju unosom jednokratnog PIN-a generiranog njegovim tokenom. Nakon obavljene transakcije u Vašoj banci, poslat ćemo Vam proizvode iz narudžbe. U slučaju da se transakcija ne izvrši u roku od 5 dana od pokretanja transakcije, narudžba će se automatski poništiti.