Način plaćanja

Načini plaćanja Vašu narudžbu možete platiti na slijedeće načine: - Gotovinom prilikom dostave - Jednokratno, do 6 rata - naši načini plaćanja su prilagođeni vašim mogućnostima. Balkan pharm vam omogućuje kupnju odabranih proizvoda plaćanjem na sljedeće načine:  Plaćanje pouzećem nije moguće kod osobnog preuzimanja na našem skladištu.

 1. Plaćanje karticama jendokratno: Visa, Mastercard, Maestro, Diners jednokratno

2. Karticama Erste banke do 6 rata,Diners 6 rata te kartice MBnet grupacije

  • Slatinska banka
  • Sberbank
  • Istarska kreditna banka
  • Erste banka
  • Agram banka
  • Kentbank.

 2. CorvusWallet CorvusWallet je metoda plaćanja koja vam omogućuje brža, jednostavnija i sigurnija plaćanja jednom spremljenim karticama. Nema više potrebe za ukucavanja brojeva kartica, datuma isteka i ostalih informacija koje se unose na platnoj formi kada se ne plaća iz CorvusWallet-a. Potrebno je samo unijeti korisničko ime i lozinku korisničkog računa.

 3. CorvusPay by IBAN Nova metoda plaćanja za korisnike Internet bankarstva sljedećih banka: Privredne banke Zagreb, Zagrebačke banke i Erste&Steiermärkische banke. Kupac plaća u sigurnom okruženju licenciranog pružatelja platne usluge. Kupac tijekom kupovine inicira plaćanje unosom svog IBAN računa i potvrdom svog identiteta u svojoj banci. Identitet potvrđuje jednakim vjerodajnicama (najčešće svojim tokenom i jednokratnom lozinkom) koje koristi za pristup Internet bankarstvu svoje banke. Kupac dodatno potpisuje transakciju unosom jednokratnog PIN-a kojeg generira svojim tokenom. Nakon što se transakcija u Vašoj banci izvrši, poslat ćemo Vam proizvode iz narudžbe. U slučaju da se transakcija ne izvrši u roku od 5 dana od iniciranja transakcije, narudžba će se automatski poništiti.